A bináris kereskedés

A bináris kereskedés

BINÁRIS OPCIÓK

A könnyebb érthetőség kedvéért lássunk egy gyakorlati példát: Az EUR/USD árfolyamot vizsgáljuk, és az a megérzésünk, hogy 5 perc múlva az árfolyam magasabban lesz, mint most. Ekkor nyitunk egy 5 perc lejáratú, “Call”, azaz vételi opciót összesen 10$ értékben. Ekkor az kedvez nekünk, ha az árfolyam 5 perc múlva magasabban lesz. Minden termékhez, részvényhez vagy devizapárhoz tartozik egy profitmutató, ami általában 70-95% között szór valahogy. A vizsgált EUR/USD árfolyamnak a példánkban 90%-os profitmutatója van. Az 5 perc letelte után két különböző kimenetel vár ránk:

  1. Az árfolyam valóban magasabban lesz, mint a nyitás pillanatában, így a feltett 10 dollárt visszakapjuk és pluszban megnyerjük a feltett tét 90%-át is, tehát összesen 19 dollár lesz a számlánkon.
  2. Nem sikerül nyereséggel zárni a pozíciót, mert az árfolyam alacsonyabbra került, mint nyitáskor volt, így a feltett 10 dollárt elveszítjük.

A cél, hogy minél többször sikerüljön megismételni az első alternatívát.

A LÉNYEG RÖVIDEN

A bináris kereskedés napjaik egyik legnépszerűbb kereskedési formája az interneten.

A középpontban különböző termékek, részvények vagy devizapárok árfolyama áll, ezeket kell vizsgálni. A kereskedés lényege, hogy az ember megpróbálja megtippelni, hogy a vizsgált árfolyam értéke egy bizonyos jövőbeli időpillanatban magasabb, vagy alacsonyabb lesz-e, mint a jelenlegi.

Picit úgy érdemes tekinteni rá, mint a hagyományos kisebb-nagyobb kártyajátékra.

BInáris opciók

MI A KÖVETKEZŐ LÉPÉS?

Ha úgy érzed, a szívesen kipróbálnád a bináris kereskedést a legjobb bróker segítségével, kövesd a lenti lépéseket!

Kattints a lenti gombra és nyiss ingyenes demószámlát az IQ Option brókernél még ma! A számlád megnyitásához mindössze a nevedre, egy működő e-mail címre és egy telefonszámra lesz szükség.
Próbáld ki a bináris kereskedést tét nélkül a demószámlán! Ismerd meg a kereskedési felületet és szerezz rutint az 1000 dollár értékű játékpénzzel!
Ha a demószámlán eredményesen megy a kereskedés, lépj ki a nagy pályára! Töltsd fel a számlád valódi pénzzel és kezdj el kereskedni élesben az IQ Optionnel!

INGYENES DEMÓSZÁMLA NYITÁSA

Kockázati figyelmeztetés: A kereskedés a feltett pénz teljes elvesztésével is járhat.