A legjobb bróker

A legjobb bróker

IQ OPTION BRÓKER

A SpeedHunter Trading csapatával 17 különböző bináris opciós brókert teszteltünk az elmúlt 3 évben. Kereskedési tapasztalatunk és saját ízlésünk szerint az IQ Option a legjobb bináris opciós bróker a piacon 2017-ben. Ennek okait összeszedtünk Neked itt:

 1. Világszerte ismert
  A bináris opciós brókerek között – csak úgy, mint bármelyik másik piacon a világon – is vannak kis szereplők és igazi nagy kutyák is. Az IQ Option ügyfélszámát, kifizetéseit és gazdasági növekedését tekintve is egyértelműen a világ legnagyobb brókercégei közé tartozik. 2014-ben 18 országból volt elérhető a bróker, ez a szám 2015-re 36-ra nőtt, 2016-ban pedig már 178 volt. Ez is azt mutatja, erőteljes mértékben fejlődik a cég.
 2. Megbízható
  Egy bróker kiválasztásának egyik legfontosabb szempontja a megbízhatóság kérdése. Az IQ Option már több, mint 14 millió megnyitott számlával büszkélkedhet, ami egyértelműen azt jelenti, hogy az traderek szemében ez egy megbízható brókernek számít.
 3. Demószámla
  Az IQ Option egyik legnagyobb előnye a megbízhatóság mellett, hogy rendkívül jól működő demószámlát kíván a tradereknek. Regisztráció után rögtön hozzáférést kapsz egy 10000 dollárral feltöltött demószámlához, ahol mindenféle tét és kockázat nélkül ki tudod próbálni, hogy neked való-e ez az egész bináris kereskedés. A demószámla teljesen megegyező módon működik az éles számlával, így valóban ki tudod próbálni a kereskedést.
 4. Szponzoráció
  A világhírű Aston Martin autógyár kiemelt támogatója lett az IQ Option a 2016-os évben. Ez is arról tesz tanubizonyságot, hogy egy komoly, előremutató, innovatív brókerrel állunk szemben.
 5. Kezelőfelület
  Az IQ Option kezelőfelülete teljesen saját fejlesztést kapott és minden más brókertől eltérő funkciók és lehetőségek kerültek bele. Na most amikor egy bróker saját platform fejlesztésre adja a fejét, akkor az elsülhet nagyon jól, de nagyon rosszul is. Az IQ Option esetében egyértelműen az előbbiről van szó. A rendkívül letisztult és logikus felépítésnek köszönhetően könnyen és gyorsan el lehet sajátítani a felület sajátosságait, azonban, ha elakadna az ember, akkor könnyen segítségre lel a következő szempont miatt:
 6. Ügyfélszolgálat
  Az IQ Option ügyfélszolgálata – bár még nem érhető el magyar nyelven -, 2016-os adatok szerint átlagosan 24 percen belül megoldást talált a felvetett problémákra. Tehát messze nem arról van szó, hogy napokat kellene várni egy megoldandó problémára.

MI A KÖVETKEZŐ LÉPÉS?

Ha úgy érzed, a szívesen kipróbálnád a bináris kereskedést a legjobb bróker segítségével, kövesd a lenti lépéseket!

[divider height=”10″]

Kattints a lenti gombra és nyiss ingyenes számlát az IQ Option brókernél még ma! A számlád megnyitásához mindössze a nevedre, egy működő e-mail címre és egy telefonszámra lesz szükség.
Próbáld ki a bináris kereskedést tét nélkül a demószámlán! Ismerd meg a kereskedési felületet és szerezz rutint az 1000 dollár értékű játékpénzzel!
Ha a demószámlán eredményesen megy a kereskedés, lépj ki a nagy pályára! Töltsd fel a számlád valódi pénzzel és kezdj el kereskedni élesben az IQ Optionnel!

INGYENES DEMÓSZÁMLA NYITÁSA

Kockázati figyelmeztetés: A kereskedés a feltett pénz teljes elvesztésével is járhat.